Unik Aften

Til vanlig tar vi i mot lukkede selskaper på 20-40 gjester. Et par ganger i året setter vi opp egne kvelder for våre populære og mer intime turer til Dyna Fyr.
Et selskap på Dyna Fyr starter med en koselig båttur over til fyret, som etterfølges av et smakfullt måltid i maritimt miljø og sjø på alle kanter. Det finnes knapt et sted i hele Oslo med bedre og mer eksotisk beliggenhet! På disse kveldene samler vi flere små selskaper med opp til 8 personer i følge, på et uforglemmelig felles arrangement ute på fyret. 

Betingelser:

Du må legge inn ditt kredittkort som garanti for bookingen innen 48 timer etter bestillingen er gjort, og det holdes da kun 1 ,- når kredittkortet er lagt inn. Følg lenken bekreftelsen du mottar.
Du kan avbestille inntil 10 dager før ankomst. For sen kansellering belastes med 1000,- Dersom dere uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed i forkant, debiteres 2045,- per person.
Hele beløpet betales direkte ute på Dyna Fyr.

 

NESTE UNIK AFTEN

Datoer:
17. oktober (venteliste)
18. oktober (venteliste)
26. oktober (venteliste)

1. november (venteliste)
2. november (venteliste)

Avreise: kl 18.30
Retur: kl 22.00
Pris: kr 2045,- som inkluderer: 
Aperitiff på båtturen, flotte skalldyrfat, dessert, vinpakke, samt kaffe avec og båttransport.

Båten henter dere på Honnørbryggen rett foran Rådhuset.

Sett deg på venteliste via knappen under!
NB! endelig bekreftelse får man fra Dyna per mail da det er veldig stor pågang. Legg ved telefonnummer slik at vi lettere får tak i deg.